Bemutatkozom

Standovár Ágnes vagyok,
klinikai szakpszichológus és klinikai Metamorphoses ® meseterapeuta.

Jelenleg Pécsett élek és dolgozom – felnőttekkel és gyermekekkel egyaránt. Célom, hogy a felnőtteket, gyermeket és a családokat támogassam a saját egyéni egészséges fejlődési útjuk megtalálásában, saját erőforrásaik mozgósításában.

Magánrendelés: életvezetési tanácsadás, támogató terápia, pszichoterápiás konzultáció, szülőkonzultáció, gyermek és ifjúsági pszichodiagnosztika, gyermekterápia, felnőtt klinikai meseterápia.

Meseterápiás tevékenység: rendszeres felnőtt meseestek, önismereti mesecsoportok, tematikus mesecsoportok, egyéni meseterápiás lehetőség.


Pszichológus diplomámat és klinikai szakvizsgámat a Pécsi Tudományegyetemen szereztem.

A diploma megszerzése után dolgoztam nevelési tanácsadóban, gyermek-ideggondozóban és gyermekotthonban – gyerekekkel és felnőttekkel – egyéni és csoportos formában egyaránt.
A pszichodráma és az integratív gyermekpszichoterápiás módszertan területén rendelkezem képesítéssel, illetve tapasztalattal.
2015. januárban Klinikai Metamorphoses ® Meseterapeuta képesítést szereztem.
Pszichoterapeuta kiképzésem folyamatban van.


A meseterápiás módszertan alkalmazásában valódi esélyt látok a betegségek megelőzésére, az egészség megőrzésére, a gyógyításra.

Hivatásomnak érzem, hogy a mesékben rejlő tudást minél több emberhez és közösséghez eljuttathassam s részese lehessek annak a csodának, ahogy a mesék „megnyílnak” azoknak, akik bennük keresik a segítséget mindennapi életük problémáihoz és választ létük mélyebb értelmére.

XS kevesebb mint 768px – mobilok
SM 768px and up – tabletek
MD 992px and up – közepes kijelzők
LG 1200px and up – asztali